Συνεχίζει με τους Ικάρους ο Παπαχρήστος

Το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με έναν αθλητή – σύμβολο για το θεσσαλικό μπάσκετ, τον Γιάννη Παπαχρηστο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τρικαλινου μπάσκετ που ξεχωρίζει για την αγωνιστικότητά του καθώς και το ήθος του.
Η άριστη σχέση του με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Σκρέτα, έφερε άμεσα την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο Γιάννης έχει ύψος 1,92μ και αποτελεί παίκτη πρώτης γραμμής που έχει διαγράψει μια ξεχωριστή πορεία στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Έχει αγωνιστεί 122 φορές στην Α1 πετυχαίνοντας 428 πόντους και μαζεύοντας 390 ριμπάουντ φορώντας τις φανέλες των ΠΑΟΚ, ΓΣ Λάρισας, ΑΣ Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας.
Μετρά επίσης εννέα χρόνια στην Α2 με Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, Πιερικό, ΑΣ Τρίκαλα και Α.Ε.Λ ενώ έχει φορέσει την φανέλα του ΑΣ Καρδίτσας και των Φαρσάλων.
Πρόκειται για παίκτη που αντέχει στην πίεση πρωταθλητισμού καθώς έχει δύο ανόδους στην Α2 και δύο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Οι ικανότητές του θα γίνουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γρηγόρη Γιασσάρη ενώ η εμπειρία του θα αποτελέσει οδηγό για τους μικρότερους σε ηλικία αθλητές των Ικάρων που θα στελεχώσουν το ρόστερ και στη φετινή σεζόν.
Η διοίκηση των Ικάρων Τρικάλων εύχεται στον Γιάννη υγεία και πολλές επιτυχίες.
«Να ολοκληρώσουμε τον στόχο μας»
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση, ο Γιάννης Παπαχρήστος τόνισε «Ήταν λογικό να παραμείνω στην ομάδα των Ικάρων. Πρέπει να ολοκληρώσουμε τον περσινό μας στόχο που είναι η δημιουργία μιας πολύ καλής και δυνατής ομάδας.
Καταλαβαίνω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο και για να ξεπεραστούν οι οποίες δυσκολίες θα πρέπει ο καθένας που θα είναι κοντά στους Ικάρους να βοηθήσει από την πλευρά του είτε στο ηθικό, είτε στο οικονομικό, είτε στο αγωνιστικό κομμάτι.
Εύχομαι να είμαστε καλά και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους με το καλό θέαμα που θα τους προσφέρουμε».