Σπουδαία πρόκριση με Σέιμαν ο ΦΑΣ Τρικάλων στα τελικά του Πινγκ Πονγκ

Διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Γεωργιανής Καβάλας οι προκριματικοί αγώνες Πινγκ Πονγκ Βορείου Ελλάδας.

Ο ΦΑΣ Τρικάλων συμμετείχε με τον Αντώνη Σέιμαν και τον Κώστα Ψωφάκη.
Σε καταπληκτική φόρμα ο Αντώνης Σέιμαν κατάφερε να πάρει την 11η θέση η οποία έδωσε και την σπουδαία πρόκριση για την τελική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Προκρίθηκαν οι 11 πρώτοι.

Βίντεο από το ματς που έδωσε ο Σέιμαν(στο βάθος του τραπεζιού) με τον Παναγόπουλο αθλητή Α1 κατηγορίας της Φιλίας Ορεστιάδας.

Συμμετείχαν δυνατοί αθλητές με υψηλό επίπεδο από ομάδες της Α1 κατηγορίας, από ομάδες της Α2 αλλά και 4 αθλητές οι οποίοι αγωνίζονται σε συλλόγους της Γαλλίας.
Ο Κώστας Ψωφάκης είχε πολύ δυνατούς αντιπάλους και κατέλαβε την 26η θέση.
Ο ΦΑΣ Τρικάλων θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά από αθλητή του σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος στο άθλημα του Πινγκ Πονγκ και πρόκειται για πολύ μεγάλη επιτυχία δεδομένου ότι το Πινγκ Πονγκ μέσω του ΦΑΣΤ στα Τρίκαλα δραστηριοποείται τα τελευταία τρία χρόνια σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ακαδημίας και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.

Ο Τρικαλινός σύλλογος ετοιμάζεται επίσης για τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της Α κατηγορίας Βορείου Ελλάδας. Οι όμιλοι είναι 3 από 5 ομάδες. Στον 1ο όμιλο είναι ο ΑΣ Πέρα Θεσσαλονίκης,ο ΓΣ Βόλου,ο ΦΑΣ Τρικάλων και η ομάδα της Καρδίτσας. Οι τρεις Θεσσαλικές ομάδες ισοβάθμισαν και η διαφορά βγήκε από τα μεταξύ τους παιχνίδια και σετ με τον ΦΑΣΤ να παίρνει την 3η θέση. Θα αγωνιστεί πλέον για τις θέσεις 7-12 στην γενική κατάταξη.