Το αντίο του Κώστα Γουργούλια στον Πυργετό

Μετά από πολυετή συνεργασία ο Δικέφαλος Πυργετός και ο προπονητής Κώστας Γουργούλιας έλυσαν τη συνεργασία τους.
Η απόφαση ήρθε μετά από διάλογο των δύο πλευρών και το «διαζύγιο» ήρθε σε φιλικό κλίμα. Έτσι ο Δικέφαλος Πυργετού πλέον είναι σε αναζήτηση προπονητή τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για την ακαδημία.
Από την πλευρά της διοίκησης εύχονται στον Κώστα Γουργούλια καλή συνέχεια στην καριέρα του και επιτυχίες σε προπονητικό και οικογενειακό επίπεδο.

Το αντίο του Κώστα Γουργούλια

Έξι χρόνια μια ολάκερη προπονητική ζωή…..Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση αρχικά για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι της Ακαδημίας στη θέση του Υπευθύνου όπως και για τα 4 χρόνια της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Πυργετού «Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ». Σεβάστηκαν τα θέλω μου και την επιθυμία μου μετά από 6 χρόνια να αλλάξω ποδοσφαιρική στέγη τόσο στην Ακαδημία όσο και στην ανδρική ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ,είναι και θα είναι πάντα στη καρδιά μου. Πιστεύω ότι άφησα και εγώ ένα λιθαράκι στον σύλλογο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν από την ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι τους κάτι κέρδισαν από εμένα και τους συνεργάτες μου. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία που είχα μαζί τους καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα στην ανδρική ομάδα. Τρομερά παιδιά με αδαμάντινους χαρακτήρες και μια αξιοπρεπέστατη πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο τιμόνι μαζί τους. Δε θα σας ξεχάσω ποτέ. Όμως όλα τα ωραία κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος. Έτοιμος λοιπόν για τον επόμενο προπονητικό σταθμό της καριέρας μου τόσο στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών όσο και των ανδρικών ομάδων.