Ξεκίνησε μουδιασμένα βελτιώθηκε στην επανάληψη η Φήκη που αποκλείστηκε από τη Νίκη Βόλου με 1-0

Η πορεία της Φήκης, ομάδας Γ Εθνικής, στο κύπελλο Ελλάδας, σταμάτησε στην 3ο γύρο της διοργάνωσης σε μια πολύ καλή παρουσία για τον σύλλογο στους τρεις αγώνες που έδωσε. Αντιμετωπίζοντας στο στάδιο Τρικάλων τη Νίκη Βόλου ομάδα Σούπερ Λίγκας 2, ο ΠΟΦ , ξεκίνησε με άγχος και πολύ μουδιασμένα στο ματς και αυτό έδωσε την  ευκαιρία στην ομάδα της Νέας Ιωνίας να ξεκινήσει με πολλές εύκολες επιθέσεις, να κάνει πολλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, τις οποίες έβγαλε ο Ντάσκας να πετύχει ένα γκολ και με αυτό να πάρει και την πρόκριση.

Η Φήκη είχε προβλήματα στην μεσαία γραμμή εκεί όπου οι αντίπαλοι ήταν περισσότεροι και δεν είχε κλειστές γραμμές αντιμετωπίζοντας προβλήματα και στις κάθετες επιθέσεις αλλά και από τα πλάγια όπου οι παίκτες της Νίκης Βόλου έμπαιναν  εύκολα στην περιοχή, δημιουργώντας πολλές τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος και ένα δοκάρι και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Ο τραυματισμός του Πολυζόπουλου άλλαξε και την εικόνα για την ομάδα της Φήκης καθώς έπαιξε στον άξονα με παίκτη παραπάνω (αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή) και αυτό το γεγονός την βοήθησε να παίξει πιο ορθολογικά , να είναι καλύτερη στην επανάληψη και παραλίγο να κάνει και την ζημιά αφού έφτασε κοντά σε ισοφάριση με δύο καλές στιγμές από τους Γκαντιά και Γεωργάκη. Η είσοδος επίσης του νεαρού Κοντογεώργου επιθετικά ο οποίος είχε δυνάμεις και πρέσαρε ανάγκασε τους αντιπάλους να μην έχουν εύκολη μετάβαση και αυτό βοήθησε ακόμη περισσότερο στην καλύτερη αγωνιστική εικόνα για την Φήκη.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Ροχάνο στο 17΄

ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γεωργάκης, Δρόσος, Γκαντιάς, Μωραΐτης (83’ Γερεντές), Καλαμαράς (83’ Μπακάλης), Μπέτσας (75’ Ζέρβας), Τζέλης, Ιωάννου (75’ Μακρής), Πολυζόπουλος (46’ Κοντογεώργος), Σκόνδρας
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης (91’ Μέτσε), Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Γκαρσία (91’ Μπόσιο), Μιράντα (72’ Τζοβάρας), Κάσσος (67’ Βλαχομήτρος), Ροχάνο (67’ Τζιώρας)