Αμανατίδης : «Κάποια που συνέβησαν θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους»

Μετά την 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την 6η συνολικά σε 10 αγώνες, ο τεχνικός της ομάδας του Α Ο Τρίκαλα στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε: 

«Η ομάδα μας έκανε ένα παιχνίδι όπως έπρεπε. Είχαμε στο πρώτο ημίχρονο εννιά κόρνερ και επτά σουτ. Δείξαμε τρομερή επιθετικότητα, είχαμε πίστη και επιμονή και στην επανάληψη τα καταφέραμε. Προχωράμε και διαχειριζόμαστε πια μία πιο δύσκολη κατάσταση από το να φτάσεις στην κορυφή και αυτό είναι να μείνεις στην κορυφή.»

Για την τιμωρία της έδρας :  «Κάποια πράγματα που συνέβησαν θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους εμπνευστές τους. Μέσα από τέτοιες  καταστάσεις θα σφυρηλατηθούμε και θα δώσουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο»

Για την παραίτηση Μάγγου  : «Συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα. Μέχρι πριν απ΄πο δύο χρόνια οι περισσότεροι την ήξεραν μόνο ως τουριστικό προορισμό . Έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια με τον Γιάννη και αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται. Το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Η επόμενη μέρα θα είναι καλή».

Τεγούσης (παίκτης ΑΟΤ)   «Κάναμε το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι. Έχουμε συνεχόμενα δύσκολα ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα .  Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε, έχουμε δρόμο μπροστά μας, απαιτείται  δουλειά και πίστη»