Παραίτηση Μάγγου μετά το ΑΟΤ-Ιεράπετρα 3-0

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής του Ο Φ Ιεράπετρας, Γιάννης Μάγγος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Α Ο Τρίκαλα, υπέβαλλε την παραίτησή του , ύστερα από 2,5 χρόνια θητείας στον σύλλογο του ΟΦΙ.

«Μετά από 2,5 χρόνια στην Ιεράπετρα, όπου κατακτήσαμε επτά τίτλους ήρθε η ώρα  να αλλάξω παραστάσεις. Αφήνω την ομάδα με 14 βαθμούς, 5η θέση στην κατηγορία ενώ πριν τρεις αγωνιστικές  ήμασταν πρώτοι.  Το καλοκαίρι λέγαμε ότι θέλουμε  14 -15 βαθμούς στον πρώτο γύρο  για να μείνουμε και τους έχουμε συγκεντρώσει τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη. Θεωρώ ότι η ομάδα έχει εξασφαλίσει κατά 50% την παραμονή.  Ψυχικά φτάνεις ή σε φτάνουν σε ένα σημείο που  πρέπει να σταματήσεις. Πέρασα 2,5 χρόνια πανέμορφα και με ποδοσφαιρικές νίκες που δεν θα γίνουν ξανά. Έκανα φιλίες και  ο προορισμός μου κάθε καλοκαίρι θα είναι η Ιεράπετρα αφού έκανα  πολλούς φίλους εκεί και δεθήκαμε οικογενειακά. Δεν θα πω αντίο αλλά στο επανιδείν. Θα γυρίσω όταν πρέπει να γυρίσω. Ευχαριστώ το ΔΣ , τους φιλάθλους, ζουν για το ποδόσφαιρο και τον ΟΦΙ και γι΄αυτό με βλέπετε συγκινημένο. Στο ποδόσφαιρο μένουν οι σχέσεις. Ήρθα σαν φίλος, αποχωρώ σαν φίλος, τους έχω όλους στην καρδιά μου. Η ομάδα της Ιεράπετρας έχει μέλλον».

Για την ομάδα των Τρικάλων δήλωσε : «Χαίρομαι που βλέπω γνώριμες φυσιογνωμίες και οικεία πρόσωπα στο σπίτι μας, πότε μαζί, πότε αντίπαλοι έχουμε σχέσεις από παλιά. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων,  ο στόχος που έβαλε για την άνοδο είναι πιο κοντά. Έχει δρόμο ακόμη αλλά όταν βλέπεις μία ομάδα πως δημιουργεί και πως ξεκινά το καταλαβαίνεις. Η σταθερότητα δίνει τους τίτλους. Είναι μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, ιστορική ομάδα, με κόσμο, καλούς παίκτες,  δομή Δ Σ και προπονητή με ανόδους που συντελούν στο καλύτερο».

Νίκος Κατσικοκέρης (παίκτης ΟΦΙ)   : «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Δίκαια κέρδισαν τα Τρίκαλα. Δύσκολη στιγμή για την ομάδα μας,  οι βαθμοί που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής  είναι έργο του προπονητή και όλων μας.  Πιστεύω και θέλω να έχει ο κόουτς πάντα επιτυχίες και θεωρώ ότι ο κ. Μάγγος έχει δώσει σε μας πολλά πράγματα. Ξέρει να δουλεύει , το ποδόσφαιρο έτσι είναι, αποχωρεί από την ομάδα για τους λόγους του και εμείς θέλουμε  να έχουμε μία ανάλογη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».