Δυναμική παρουσία και στο Κ20 ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων

Διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Αυγούστου στα Γιάννενα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για αθλητές μέχρι 20 χρονών, με την  παρουσία του ΓΑΣ ΤΡΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ να είναι εξαιρετική, αφού οι αθλητές του κατάφεραν να πάρουν ακόμη δύο ασημένια μετάλλια και καλές κατατάξεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους. Συγκεκριμένα:

Η Μητσιούλη Βασιλική- Παρασκευή πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στην συλλογή της, στο δύσκολο αγώνισμα των  400 μέτρων με εμπόδια, και παρόλο που είναι ακόμη 17 ετών αρχίζει και διακρίνεται και στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Έτσι στους αγώνες αυτούς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 61΄΄62 και ετοιμάζεται για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα αγωνισθεί στην Πάτρα, στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα στίβου Ανδρών-Γυναικών.

Η Γωγούλη Αγορίτσα-Λυδία στην σφυροβολία κατέκτησε ακόμη ένα ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ20 με επίδοση 53,05 μέτρα, μετά από αυτό που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στην μικρότερη κατηγορία Κ18,  και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Ο Τζατζάκης Γιώργος στον ακοντισμό , αρχίζει και δείχνει το ταλέντο του και στις μεγαλύτερες κατηγορίες αφού μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε την προηγούμενη εβδομάδα στην κατηγορία του, κατέλαβε την πέμπτη θέση με επίδοση 55,84 μέτρα.

Η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4χ 400 μέτρα, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Χατζή Ευανθία-Μαρία, Βαγενά Νικόλ-Αναστασία , Μητσιούλη Βασιλική-Παρασκευή και Κέφου Γεωργία-Ευαγγελία, κατέλαβε την έκτη θέση με την εξαιρετικό χρόνο 4΄06΄΄67.

Η Μπετσιμέα Παυλίνα-Στυλιανή στην σφυροβολία με πλημμελή προετοιμασία – λόγω Πανελληνίων εξετάσεων – κατέκτησε την όγδοη θέση με επίδοση 40,61 μέτρα.