Με δύο 19χρονους στην 11αδα ο ΑΟΤ και τους Ελευθεριάδη-Παπαγεωργίου

Ο Περικλής Αμανατίδης, δεν φοβήθηκε στο Παγκρήτιο να ξεκινήσει με 8 παίκτες , οι οποίοι δεν ήταν στην βασική 11αδα του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ο Φ Ιεράπετρας το προηγούμενο Σάββατο. Οι μόνοι που ξεκίνησαν και στους δύο αγώνες ήταν τρεις παίκτες οι Βέρτζος, Ριζογιάννης και Παπαγεωργίου.
Οι υπόλοιποι οκτώ, Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Ντόσης, Γιαννίτσης, Πέλκας Ελευθεριάδης, Άλεξιτς, Τσίπρας δεν  στην στη βασική 11αδα του προηγούμενου αγώνα , κάποιοι έπαιξαν ως αλλαγή.
Ο Περικλής Αμανατίδης, έβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου, δύο 19χρονους, τον Ορέστη Γρηγορόπουλο (δεξιά στην φωτό) και τον Βασίλη Πέλκα (αριστερά στην φωτό) , τον 22χρονο Λάζαρο Ελευθεριάδη και τον 23χρονο Κώστα Παπαγεωργίου. Άπαντες δικαιώνουν και τους εαυτούς τους και τον προπονητή τους. Όπως και όλοι οι άλλοι είτε νέοι, είτε πιο έμπειροι. Οπότε αυτή η πρόκριση έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του ΑΟΤ,  η οποία δείχνει φέτος στοιχεία ποιότητας, πάθους, προσήλωσης, ομαδικότητας, εμπειρίας αλλά και ταλέντου.