Επιστρέφουν δύο στην Τρίγλια-Xιαστό ο Τσεμπερίδης

Η Τρίγλια , επόμενος αντίπαλος του ΑΟΤ, άξιζε κάτι παραπάνω στη Βέροια, αλλά πλήρωσε την αστοχία της.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Τρίγλια στη Βέροια, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Η ομάδα της Χαλκιδικής δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, εκτός από το γκολ που πέτυχε και θα μπορούσε να φύγει ακόμα και νικήτρια από την Ημαθία.

Ο Κώστας Γεωργιάδης έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και θα δουλέψει με τους παίκτες του τόσο στην αμυντική λειτουργία, όσο και στη διεύρυνση χρονικά των καλών περιόδων στο παιχνίδι.

Στα αγωνιστικά, στην Τρίγλια περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Στον αντίποδα, οι Ντούνγκα και Αμαραντίδης επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και αναμένεται να δώσουν λύσεις.

Η Τρίγλια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον άτυχο Τσεμπερίδη: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, καλή ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, γερός και δυνατός!».

Παράλληλα, η Τρίγλια, που μετά την ήττα από τη Βέροια στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, περιμένει την επάνοδο του Ντούνγκα, που ανεβάζει στροφές μετά τη θλάση που υπέστη.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έδωσε φιλικό τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις Μάττα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, για όσους δεν έπαιξαν ή αγωνίστηκαν λίγο στην Ημαθία.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Παπαδημητρίου και Καρτσαμπά, ενώ για τους «ψαράδες» σκόραρε ένας δοκιμαζόμενος και ο Αζούδης (για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη δεν έπαιξαν οι Προσκυνητόπουλος, Ιγνατίδης και Γκιάτας).